Εφαρμογή Μητρώου ΣΚΛΕ - ΝΠΔΔ Τηλ.: 210.88.34.818
Ελληνική Δημοκρατία - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος
ΝΠΔΔ

Πληροφορίες για τον ηλεκτρονικό τόπο συζήτησης (forum)

Τε, 29 Απρ 2020 29-04-2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με στόχο την αναβάθμιση της ηλεκτρονικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών, την αλληλοπληροφόρηση για τρέχοντα θέματα που άπτονται των αντικειμένων της Κοινωνικής Εργασίας και τη διεπαγγελματική υποστήριξη μεταξύ των Κοινωνικών Λειτουργών – Μελών του ν.π.δ.δ. ΣΚΛΕ, δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό τόπο συζήτησης (Forum), όπου τα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΚΛΕ μπορούμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και ερωτήματα για θέματα άσκησης Κοινωνικής Εργασίας και παροχής υπηρεσιών.

Η ηλεκτρονική διασύνδεση και η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με δομές και υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί ή υπάρχουν ήδη, για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνάει η Χώρα μας εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του Covid – 19  είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία και ελπίζουμε να αποτελέσει ένα ακόμη εργαλείο άμεσης επικοινωνίας και ενίσχυσης της δικτύωσης μεταξύ των Κοινωνικών Λειτουργών.

Για να έχετε πρόσβαση στο Forum, συνδέεστε με τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση τόσο στο ηλεκτρονικό μητρώο (www.mitroo.skle.gr) όσο και στο περιοδικό ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (www.socwork.gr).

Διευκρινίζεται ότι τα θέματα για συζήτηση αφορούν σε παροχή ή αναζήτηση πληροφοριών που διευκολύνουν την άσκηση της κοινωνικής εργασίας, ενώ θέματα που αναφέρονται στις εγγραφές – συνδρομές, εκδηλώσεις του ΣΚΛΕ κ.λ.π., δεν απαντώνται σε αυτό το forum. Επίσης υβριστικά σχόλια, άμεσα ή έμμεσα διαφημιστικά μηνύματα θα διαγράφονται από τον διαχειριστή. Επίσης ερωτήσεις που απευθύνονται στον ΣΚΛΕ όπως π.χ. για θέματα εγγραφών - συνδρομών, ή συγκεκριμένων παρεμβάσεων καθώς δεν εμπίπτουν στους στόχους  του παρόντος forum θα διαγράφονται και η επικοινωνία θα γίνεται μέσω email.

Η ζωντάνια και η ποικιλία του Forum εξαρτάται από όλους εμάς. Ας μη διστάσουμε να συνδεθούμε και να θέσουμε θέματα, ερωτήματα για συζήτηση ή/και να δώσουμε απαντήσεις και ανατροφοδότηση στα ερωτήματα άλλων συναδέλφων….

Είσοδος στο forum